Ouderportaal

Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang

U kunt bij IKC De Bavinck voor uw kind gebruik maken van buitenschoolse opvang. Tijdens de schoolweken is de voorschoolse opvang op maandag t/m vrijdag geopend vanaf 7.30 uur tot aanvang schooltijd. De naschoolse opvang is geopend na schooltijd tot 18.30 uur. Op sluitingsdagen van school buiten de schoolvakanties kunt u gebruik maken van BSO-plus opvang. De kinderen zitten in een groep met leeftijdsgenoten. De groepen hebben maximaal 20 kinderen. Ieder kind heeft bij de buitenschoolse opvang een mentor. Eenmaal per jaar heeft u met deze pedagogisch medewerker een gesprek over de ontwikkeling en het welbevinden van uw kind in de groep.


Vakantieopvang

In de schoolvakanties kunnen kinderen deelnemen aan een afwisselend vakantieprogramma. De vakantieopvang is geopend van 07:30 uur tot 18:30 uur. Het vakantieprogramma staat altijd in het teken van een thema en wordt op leeftijdsniveau ingevuld. Twee weken voor iedere schoolvakantie is het vakantieprogramma te zien op de website van UN1EK. U kunt uw kind aanmelden via het ouderportaal. Vakantieopvang is een vorm van buitenschoolse opvang waarvoor u Kinderopvangtoeslag kunt aanvragen. Bekijk het rooster voor schoolvakanties en algemene sluitingsdagen.

BSO meivakantie programma


Compensatieregeling

Inspectierapport BSO 2024
Voor- en naschoolse opvang

Kinderen van IKC De Bavinck zijn voor en na schooltijd welkom bij de voor- en naschoolse opvang. De Bavinck hanteert het vijf gelijke dagen rooster van 8.30 uur – 14.00 uur.

Wij bieden twee vormen van BSO: in pilot vorm van 14.00 uur-15.30 uur en de standaard BSO van 14.00 uur-18.30 uur. Voor meer informatie mail naar a.scholman@un1ek.nlPedagogisch werkplan

De buitenschoolse opvang bij IKC De Bavinck werkt volgens een pedagogisch werkplan:
Pedagogisch werkplan

Openingstijden

De Voorschoolse Opvang (VSO) is dagelijks geopend van 7.00 uur tot 8.30 uur.

De Buiten Schoolse Opvang (BSO) is maandag t/m vrijdag geopend van 14.00 uur tot 18.30 uur.

BSO De Bavinck heeft een eigen ruimte naast de keuken. We maken gebruik van de ruimte van de peuterspeelzaal, de transferruimte bij de tribune, de personeelskamer, het speellokaal en de gehele buitenruimte van schoolplein en schooltuin.

Informatie van UN1EK

Is uw kind tussen de 4 en 13 jaar en zoekt u een leerzame en veilige plek voor buiten de schooltijden? Kies dan voor buitenschoolse opvang bij UN1EK! We bieden verschillende vormen van buitenschoolse opvang (BSO) voor kinderen van 4 tot 13 jaar. De aanpak en activiteiten bij de BSO zijn afgestemd op de profiel en visie van het IKC. Voor de sportieve kinderen hebben we ook een sport outdoor BSO in de Broekpolder in Vlaardingen.

Meer informatie

Opvangpakketten en tarieven
Vakantieprogramma’s
Alles over het Ouderportaal
Wat is een UN1EK Kindcentrum?