Ouderportaal

Sinterklaas

Sinterklaas

Beste ouder(s)/ verzorger(s),


Aanstaande zaterdag 18 november komt Sinterklaas weer in ons land!

Deze week starten we met het kijken naar het Sinterklaasjournaal in alle groepen.

Dit jaar is ook het TV-programma Speculasies te bekijken. Dit wordt op zaterdag via Zapp uitgezonden en is gekoppeld aan het Sinterklaasjournaal.


De komende tijd zingen we met elkaar Sinterklaasliedjes in de hal en wordt er voor de groepen 1-4 pietengym georganiseerd. De exacte datum wordt hierover nog gecommuniceerd via de diverse groepsbloggen en de komende nieuwsbrief.

Hieronder volgen belangrijke dingen om alvast te weten:


  • Groep 5 t/m 8 maken surprises. Wij vragen de kinderen alvast na te denken over wat zij wensen zodat dit in de klas op een lootje geschreven kan worden. Het cadeautje mag maximaal 5 euro zijn. Vrijdag 17 november worden de lootjes al getrokken! De kinderen krijgen deze dag een informatiebrief over de suprise mee naar huis.

  • De gemaakte surprises moeten 4 december tussen 14.00 uur en 15.00 uur op school gebracht worden. Vergeet er geen mooi gedicht bij te schrijven!

  • Op 29 november mogen alle kinderen hun schoen zetten. Graag 28 of 29 november een schoen mee naar school geven, dan zit er hopelijk 30 november iets in de schoen!

  • Op 5 december komt de Sint ons natuurlijk op de Bavinck bezoeken. Verdere informatie hierover volgt nog.


Groetjes, de Sintcommissie