Ouderportaal

Medewerkers tekorten

Medewerkers tekorten

Goedemorgen


Ook wij ontkomen niet aan de problemen rondom medewerkers tekorten.
We kunnen veel opvangen met behulp van onze twee leerkracht ondersteuners, maar daardoor komt de begeleiding van diverse kinderen met een specifieke onderwijs behoefte regelmatig in de knel. We voelen ons hier niet prettig bij maar hebben geen andere keuze.
Juf Lynn zit in de afrondende fase van haar Pabo opleiding maar is helaas verplicht tot 1 januari diverse woensdagen terug te komen. Dit zorgt voor problemen in de bezetting. We proberen de pijn te verdelen door elke keer een andere groep op de woensdag via een Gynzy bundel een thuisaanbod te geven.
Het schema:

07-09: groep 6 thuis aanbod Gynzy


14-09: groep 5 thuis aanbod Gynzy: Lennart groep 6

28-09: groep 7 thuis aanbod Gynzy: Corine groep 6

05-10: groep 7/8 thuis aanbod Gynzy: Emile groep 6

19-10: groep 8 thuis aanbod Gynzy : Cees groep 6

16-11: Juf Jolanda extra werken

23-11: Juf Mellany

30-11: Juf Mellany

14-12: Juf Maaike extra werken


De leerkrachten zullen op hun groepsblog nog een reminder plaatsen, maar ik vraag u rekening te houden met het feit dat op deze dagen uw kind dus misschien thuis is.


De problemen in de BSO zijn bijna nog groter. Evi en Lois zijn uit dienst, Raissa gaat uit dienst en Joyce is aan het herstellen. We puzzelen veel aan elkaar met studenten van Studyworks, maar van gedegen workshops geven en volgen van beleid als het gaat om pedagogische aanpak is nu lastig.
De VSO wordt momenteel vaak vormgegeven door medewerkers van het MT.
Angela werkt heel veel extra in de middag om er voor te zorgen dat het goed blijft gaan. Ook Mellany springt bij, maar dit is bovenop haar onderwijs taken en als kersverse moeder niet lang vol te houden!

We proberen alle drie de groepen zo lang als het kan open te houden maar u dient er helaas toch echt rekening mee te houden dat we een BSO groep (tijdelijk) moeten sluiten. We houden u op de hoogte!


Warme groet,
Anita van Dam