Ouderportaal

Formatie 2022-2023

Formatie 2022-2023

Aan de ouder(s), verzorger(s) en de kinderen


De verdeling voor volgend schooljaar is rond!
Juf Cynthia zult u niet zien in de formatie. Zij gaat met ingang van augustus werken op een school in Maasland. Voor haar een fijne stap in haar ontwikkeling, voor ons een groot gemis! Daarnaast stopt juf Tineke nu toch echt. Heel begrijpelijk, maar ook voor ons een groot gemis! Woensdag 6 juli zal in het teken staan van hun afscheid.
Juf Anne Myrthe is zwanger van haar 2e kind. Prachtig nieuws! Zij zal medio november met verlof gaan en in het voorjaar weer terug komen.
Het plaatje voor de bezetting van de groepen:


Dolfijnen Joke/Els/Elma
Olifanten Els/Simone
Giraffen Marissa/ Jesse
Leeuwen Helene/Sharon

Groep 3 Myrthe /Jolanda maandag
Richelle doet haar eindstage in deze groep en vervangt Anne Myrthe


Groep 4A Anouk
Groep 4B Roos

Groep 5 Lennart/ Raissa


Groep 6 Lynn


Groep 7 Corine/Patrick


Groep 7/8 Emile


Groep 8 Cees


Deze formatie is t/m 31-12-2022. We hopen per 01-01-2023 een 4e kleutergroep te starten. Hiervoor is het nodig dat de personeelruimte en de BSO ruimte bij de keuken wordt verbouwd. Dit is een tijdelijke oplossing. We groeien volgend schooljaar door naar ongeveer 100 kleuters. Deze aangroei is nodig omdat we een dubbele groep 8 uitschrijven en het jaar daarna een grote groep 8. Om 11 groepen te kunnen behouden is de aangroei dus even nodig. Vandaar deze oplossing. Hoe dan de verdeling wordt en welke juffen welke groepen hebben bij de kleuters beslissen we tegen die tijd.


Warme groet,
Anita van Dam