Ouderportaal

Gastouder worden?

Gastouder worden?

Kennen jullie dit?


Heb jij wel eens gehoord van gastouderopvang? Dit is een kleinschalige en flexibele opvang in huiselijke sfeer waarbij er heel veel persoonlijke aandacht is voor het kind. UN1EK heeft deze vorm van opvang ook! Fanny van Groot in Klein regelt deze opvang al meer dan 20 jaar met veel liefde en plezier.
Groot in Klein is een klein en persoonlijk bureau met gastouders in Vlaardingen, Schiedam en Maassluis. Wij vinden het belangrijk dat wij onze ouders en de kinderen goed kennen, daarom is er veel aandacht voor jou, je kind en onze gastouders. De betrokkenheid is groot en de samenwerking vertrouwd. (Gast)ouders worden goed en duidelijk geholpen en begeleid en kunnen rekenen op een snelle reactie door de laagdrempeligheid binnen Groot in Klein.
Met elkaar voelen we ons verantwoordelijk voor de kwaliteit van de bemiddeling en de begeleiding en maken we er een mooie leerzame opvangtijd van voor de kinderen.


Heb jij hart voor kinderen?
Wij kunnen altijd goede nieuwe gastouders gebruiken om zo veel mogelijk ouders te bedienen!


Heb jij hart voor kinderen, vind je het leuk om ze te verzorgen en wil je iets betekenen in hun ontwikkeling? Heb je ervaring in het werken met kinderen en begin je graag iets voor jezelf? Of heb je nu zelf kinderen en wil je graag werken vanuit je eigen huis? Dan is gastouderschap echt wat voor jou!


Wij helpen je graag om als gastouder te starten en ondersteunen jou met het regelen van de diverse administratieve zaken, zodat jij je kunt richten op de kinderen. Ook brengen we je in contact met ouders die een gastouder zoeken. Kortom, een samenwerking met Groot in Klein maakt een start als gastouder zo zorgeloos mogelijk.


Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem snel een kijkje op onze website of neem direct contact op met Fanny via info@grootinklein.nl.