Ouderportaal

Hectische tijden

Hectische tijden

Aan de ouder(s),verzorger(s)


Corona is helaas onder ons en daar zullen we nog een tijd mee moeten leven.
Voor ons kindcentrum geldt dat er momenteel uitval is.
Anita is nu voor de 2e week thuis en is goed aan het herstellen.
Roos van groep 5 start morgen weer, nadat groep 5, diverse dagen thuis-onderwijs heeft gehad. Lennart is thuis en groep 8 dus ook. Patrick laat zich testen en dus is groep 7 thuis. Er zijn geen invalleerkrachten. Bij de BSO zitten we met invalkrachten vanuit de flexpool, maar ook daar is uitval. We knopen duidelijk de eindjes aan elkaar.
Toch past ons tot nu toe ook dankbaarheid. De medewerkers die tot nu toe Corona hebben (gehad) hebben lichte klachten en zijn in staat om te herstellen.
We weten allemaal dat dit ook anders kan aflopen en dat dit virus zich gedraagt als Russische roulette.
Na anderhalve week thuis begin ik nu wat op te knappen. Mijn man is ook positief getest en ook bij hem blijft het bij griep-verschijnselen.
Ik heb dagelijks contact met de medewerkers van ons kindcentrum. Ik heb er alle vertrouwen in dat zij op locatie het goede doen. De Bavinck heeft een goed team van opvang en onderwijs!
Daarnaast sta ik in verbinding met het hoofd van het crisisteam van un1ek. Zij is onze contactpersoon met de GGD. Als er aanvullende maatregelen moeten worden genomen dan krijg ik dit via haar te horen. voorlopig is dit niet aan de orde.
Ook diverse gezinnen zijn getroffen door het virus. Vanaf deze plek wil ik iedereen van harte beterschap wensen! In quarantaine met een gezin met (jonge) kinderen is een intensieve klus!
Vrijdag is voorlopig even de laatste schooldag. Daarna is er een weekje herfstvakantie. Ik hoop voor iedereen dat het weer, de gezondheid en de regels vanuit de overheid het toelaten om er op uit te trekken in de Broekpolder, het Staelduijnse bos of even uitwaaien op het strand.


Ik wens u allemaal een goede herfstvakantie toe en blijf gezond!
Anita van Dam