Ouderportaal

Start maandag 26 oktober

Start maandag 26 oktober

Aan de ouder(s)/verzorger(s) en de kinderen


Voor de herfstvakantie werd er i.v.m. Corona, thuisonderwijs aangeboden in groep 5,7 en 8. Juf Roos en meester Lennart zijn weer hersteld en meester Patrick werd gelukkig negatief getest. Toch raar om te ervaren hoe blij je kunt worden van het woord negatief....
Ik zelf ben na drie weken thuis zijn voldoende hersteld om weer te starten morgen.
Morgen start ook juf Anne Myrthe op naast Juf Tineke in groep 3. Vanaf maandag 2 november is zij dan naast juf Jolanda, de juf van groep 3. Juf Tineke blijft t/m 4 december op vrijdag nog wel groep 4 lesgeven. Vanaf 11 december gaat juf Anne Myrthe ook deze vrijdag voor haar rekening nemen.
Zonder juf Tineke had ik niet geweten hoe dit vorm gegeven had moeten worden. Een invaljuf met zoveel ervaring en zo'n positieve levensinstelling achter de hand hebben is rijkdom. Juf Tineke, wederom enorm bedankt!
Van Corona zijn we helaas nog lang niet af! Diverse gezinnen zitten thuis en vanaf deze plek wens ik iedereen heel veel beterschap. Laat het ons weten als wij iets kunnen betekenen zoals een leen-chromebook.
Het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames neemt flink toe. De komende dagen worden belangrijk qua eventuele aanscherping van de maatregelen. Ik hoop dat het basisonderwijs gespaard blijft van ingrepen....
Warme groet,
Anita van Dam