Media

In verband met privacy wetgeving delen wij foto’s van onze activiteiten via de Schoolpraat app.

Volg ook onze Facebookpagina voor nieuws en actualiteiten.

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException

6 months ago

De Bavinck

Heeft u een laaginkomen en woont u in Maassluis, Vlaardingen of Schiedam? Opgelet!

U heeft nog tot en met 31 juli aanstaande om de Kindpas aan te vragen. Met de Kindpas kunt u kleding, schoenen en leesboekjes voor uw kind kopen bij de aangesloten winkels.

Na 31 juli sluit het aanvraagtermijn en is de Kindpas pas weer in 2021 beschikbaar. Dus heeft u nog géén Kindpas aangevraagd in 2020? Doe dit dan snel via www.elkkinddoetmee.nl/kindpas-mvs. Hier leest u ook alle voorwaarden en vindt u een overzicht van aangesloten winkels.
... Lees meerLees minder

6 months ago

De Bavinck

Fantastische groep 8 musical IKC De Bavinck in de Stadsgehoorzaal. Het was geweldig en wat fijn dat Het Fonds de helft van de kosten voor haar rekening nam👏👏 ... Lees meerLees minder

6 months ago

De Bavinck

VLAARDINGEN - De politie waarschuwt ouders en hun kinderen bedacht te zijn op de zogenaamde 'Blue Whale Challenge'. ,,De laatste dagen zien we dat de Blue Whale Challenge weer opduikt. Al een berichtje gehad van ‘Jonathan Galindo’ of ‘bluewhalesman’? De Blue Whale Challenge laait weer op via Insta, TikTok en Snapchat. Praat er met kinderen over en adviseer ze om de berichten niet te openen.

Blue Whale challenge
De Blue Whale Challenge, Blue Whale Game of MoMo-challenge is een challenge die je speelt via social media. Het spel heeft 50 opdrachten waarin de opdrachten steeds gevaarlijker worden. De laatste opdracht zou zelfs om zelfmoord gaan. Er zijn verschillende profielen op Instagram die actief kinderen en jongeren willen volgen. De challenge die nu op Instagram vanuit verschillende profielen gedeeld wordt, bestaat uit enge foto’s waarin gedreigd wordt met verschrikkelijke dingen als je stopt met de challenge. Of het lijkt alsof ze locaties delen waar afschuwelijke dingen zijn gebeurd.

,,Praat erover met kinderen. Maak ze duidelijk dat het niet echt is. De mensen achter zo’n profiel doen dit alleen maar om je bang te maken. Als zo’n account je wil volgen, blokkeer en rapporteer het.''

Ook het Jeugdjournaal besteedde al aandacht aan de Blue Whale Challenge, je kunt dat item HIER vinden.
... Lees meerLees minder

7 months ago

De Bavinck

Met heel veel plezier oefent groep 8 voor de eindmusical. Dit jaar niet op onze locatie maar in het prachtige theater van Vlaardingen. Bedankt Renske Verbeek en bedankt Fonds Schiedam-Vlaardingen voor de subsidie!! ... Lees meerLees minder