Sport Outdoor BSO

Met ingang van 1 mei 2020 valt Sport Outdoor BSO onder de verantwoordelijkheid van IKC De Bavinck.

 

Bij onze UN1EKE Sport Outdoor BSO in sportcentrum Polderpoort kun je na schooltijd en in de schoolvakanties lekker sporten, spelen en struinen! Onder begeleiding van sportinstructeurs en pedagogisch medewerkers van UN1EK maak je kennis met verschillende sporten. In een cyclus van vier weken komen verschillende vormen van sport en spel aan bod. Je mag ook meepraten over het programma.

We gaan naar buiten!

Naast de sportprogramma’s kun je bij de Sport Outdoor BSO volop buitenspelen. We beleven de natuur, ondernemen outdoor activiteiten en gaan struinen, klimmen, klauteren en op ontdekking in natuurgebied De Broekpolder. En ja, dan kun je soms vies of nat worden. In de schoolvakanties verzorgt het team van de Sport Outdoor BSO een uitdagend activiteitenprogramma waar ook andere BSO locaties van UN1EK kunnen aansluiten.

Gezonde levensstijl

Bij de Sport Outdoor BSO leer je de beginselen van een gezonde levensstijl. Door gezond eten en samen sporten en spelen, blijf je in conditie en ontwikkel je zelfvertrouwen en sociale vaardigheden. Dat geeft je een voorsprong!

Lees meer informatie op de website en in de brochure!

Hoe gaat dat?

Wanneer alle kinderen bij de Sport Outdoor BSO zijn aangekomen, staat er fruit en limonade voor de kinderen klaar. Vervolgens kleden de kinderen zich in aparte kleedkamers voor jongens en meisjes om voor het sporten. Onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers nemen ze in de sporthal of buiten op het terrein van Polderpoort deel aan verschillende sport- en spelactiviteiten. Na het sporten kunnen de kinderen douchen. Natuurlijk is er bij slecht weer ook gelegenheid om binnen te spelen in de speelhoeken en om lekker te chillen en ontspannen.

Openingstijden

De Sport Outdoor BSO is geopend op maandag, dinsdag en donderdagmiddag, na schooltijd tot 18.30 uur. Tijdens de schoolvakanties is er sportieve vakantieopvang van 07.30 en 18.30 uur.

Voor wie?

Kinderen vanaf zeven jaar van alle basisscholen in Vlaardingen. Het vervoer van school naar de Sport Outdoor BSO wordt geregeld. Een combinatie met naschoolse opvang of vakantieopvang op andere dagen en/of bij andere locaties van UN1EK is mogelijk.

Wil je meer informatie?

Wil je meer informatie over tarieven, programma’s en hoe je je kind(eren) kunt aanmelden, kijk dan op de website van de Sport Outdoor BSO.

 

Nieuwsberichten en Programma aanbod

Brief programma week 38,39 sept 2020

programma week 38,39 2020

planning week 40,41

 


Keertje meedoen?

Wil je proberen of de Sport Outdoor BSO iets voor jou is? Neem dan contact op via telefoonnummer 06 – 81 68 92 95. Dan regelen we dat!