Sport BSO

Met ingang van 1 mei 2020 valt de Sport BSO onder de verantwoordelijkheid van IKC De Bavinck.

 

Bij onze UN1EKE Sport BSO in sportcentrum Polderpoort kun je na schooltijd en in de schoolvakanties lekker sporten, spelen en struinen! Onder begeleiding van sportinstructeurs en pedagogisch medewerkers van UN1EK maak je kennis met verschillende sporten. In een cyclus van vier weken komen verschillende vormen van sport en spel aan bod. Je mag ook meepraten over het programma.

We gaan naar buiten!

Naast de sportprogramma’s kun je bij de Sport BSO volop buitenspelen. We beleven de natuur, ondernemen outdoor activiteiten en gaan struinen, klimmen, klauteren en op ontdekking in natuurgebied De Broekpolder. En ja, dan kun je soms vies of nat worden. In de schoolvakanties verzorgt het team van de Sport BSO een uitdagend activiteitenprogramma waar ook andere BSO locaties van UN1EK kunnen aansluiten.

Gezonde levensstijl

Bij de Sport BSO leer je de beginselen van een gezonde levensstijl. Door gezond eten en samen sporten en spelen, blijf je in conditie en ontwikkel je zelfvertrouwen en sociale vaardigheden. Dat geeft je een voorsprong!

Lees meer informatie op de website en in de brochure!

Hoe gaat dat?

Wanneer alle kinderen bij de Sport  BSO zijn aangekomen, staat er fruit en limonade voor de kinderen klaar. Vervolgens kleden de kinderen zich in aparte kleedkamers voor jongens en meisjes om voor het sporten. Onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers nemen ze in de sporthal of buiten op het terrein van Polderpoort deel aan verschillende sport- en spelactiviteiten. Na het sporten kunnen de kinderen douchen. Natuurlijk is er bij slecht weer ook gelegenheid om binnen te spelen in de speelhoeken en om lekker te chillen en ontspannen.

Openingstijden

De Sport BSO is geopend op maandag, dinsdag en donderdagmiddag, na schooltijd tot 18.30 uur. Tijdens de schoolvakanties is er sportieve vakantieopvang van 07.30 en 18.30 uur.

Voor wie?

Kinderen vanaf zeven jaar van alle basisscholen in Vlaardingen. Het vervoer van school naar de Sport BSO wordt geregeld. Een combinatie met naschoolse opvang of vakantieopvang op andere dagen en/of bij andere locaties van UN1EK is mogelijk.

Wil je meer informatie?

Wil je meer informatie over tarieven, programma’s en hoe je je kind(eren) kunt aanmelden, kijk dan op de website van de Sport Outdoor BSO.

 

Nieuwsberichten en Programma aanbod

Brief programma week 38,39 sept 2020

programma week 38,39 2020

planning week 40,41

planning week 4244

vakantie herfst 2020 Sportbso

programma Outdoos BSO week 45 en 46nov. 2020

programma 474849

programma 5051

kerstvakantie Polderpoort Outdoor BSO

Brief ouders opzegging outdoor activiteiten dec2020

 


Keertje meedoen?

Wil je proberen of de Sport Outdoor BSO iets voor jou is? Neem dan contact op via telefoonnummer 06 – 81 68 92 95. Dan regelen we dat!